Човлент
- М´ясо (яловичина) 400 г
- Квасоля 100 г
- Перловка 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 0.5 шт.
- Паприка солодка в порошку 1 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Бульйон 2 скл.
- Сіль
- Перець
- Часник 1 зуб.
- Зелень петрушки
Квасолю промити, залити водою і залишити на 5-6 годин (на ніч), потім відварити у тій же воді до м'якості.
Перловку залити окропом і зварити до напівготовності (15 хвилин).
Цибулю нарізати кубиками, моркву - соломкою.
Овочі спасерувати з додаванням паприки і томатної пасти.
М'ясо нарізати невеликими шматочками й обсмажити на салі або олії до готовності, гарно поперчити і посолити.
Всі компоненти скласти в горщики.
Перловка.
Квасоля.
М'ясо.
Пасеровані овочі.
Залити бульйоном і заправити спеціями. В якості бульйону можна використати відвар від квасолі або перловки, можна залити просто водою з бульйонним кубиком.
Заключний етап - дрібно нарізаний часник (по півзубчика на горщик) і зелень петрушки.
Відправити горщики у розігріту духовку (180-200 градусів) на 10-15 хвилин.
Готовий човлент подавати у горщику.
Простые рецепты вкусных салатов: американские салаты рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Кафе-Бар на Бауманской! Акции: мясные блюда для фуршета. Залы для мероприятий до 1000 чел.
Рецепты без выпечки тортовСборник кулинарных рецептов. Рецепты блюд в глиняных горшочках
Блюда на любой вкус: праздничные новогодние блюда. Готовим со вкусом.
Мультиварка Philips: изысканные рецепты французской кухни. Поможем выйти замуж в Германию.
recepti.biz.ua рецепты-салаты и Холодные закуски
Рецепт маргариты пиццы в домашних условияхРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Продажа сельхозсырья,цветы: оригинальные салаты из морепродуктов. Салат из морепродуктов.
Готовим со вкусом: как приготовить пирог из тыквы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter