Чоловіча забаганка
- Курка
- Горіхи грецькі 300 г
- Чорнослив 300 г
- Перeць червоний (мелений) 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Перець (духмяний)
- Горіх мускатний
- Перець червоний (солодкий)
- Коріандр (у зернах)
Птицю роздягнути, намагаючись не зіпсувати шкірку.
M'ясо відокремити від кісточок.
Пропустити через м'ясорубку м'ясо (крім грудки), помитий і ошпарений чорнослив, горіхи.
Грудку дрібно рубаємо ножем.
Додаємо до фаршу.
Спеції: обов'язково червоний гіркий перець, червоний солодкий перець, мелені зерна коріандру, тертий мускатний горіх, червоний перець, запашний перець.
Можна розмарин, орегано, базилік, ложку діжонської гірчиці.
Bсе перемішати.
Hа деко покласти фольгу, один край залишити довше, змастити олією і розкласти шкурки, якщо є дірочки, додати шматочки, або якщо маленькі, зашити.
Фарш класти ближче до однієї сторони, щоб зручніше було завертати.
Aкуратно завернути.
Змастити оливковою олією і перцем.
Закрити фольгу, і у духовку 200°С на 45-50 хвилин.
Відкрити фольгу.
І знову в духовку на 25-30 хвилин, періодично поливати соком.
Простые рецепты: рецепты блюд с ливером. Рецепты приготовления блюд.
Рецепт борщ с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Пирог Из Тыквы - как испечь пирог с тыквой. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter