Чкмерулі

ДРУГІ СТРАВИ
636 Чкмерулі
Фото - Чкмерулі
інгредієнти:
  • Курка 1 кг
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Часник 8 зуб.
  • Сіль (морська) 1 ст.л.
  • Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
  • Паприка солодка (мелена) 1 ч.л.
  • Кінза (петрушка) 1 пуч.
  • Вода 1 скл.

Чкмерулі інгредієнти Курку розрізати по лінії грудної кістки і розплющити так, щоб вона цілком укладалася у велику сковорідку. Натерти птицю чорним меленим перцем.

Чкмерулі Розтопити вершкове масло у великій сковороді. Покласти курку спинкою догори.

фото Чкмерулі Закрити кришкою (тарілкою) діаметром менше, ніж сковорода.

Чкмерулі Куріцa На кришку поставити вантаж (чайник з водою) і смажити на сильному вогні до золотистої скоринки, 5-7 хвилин.

Перевернути курку, закрити кришкою, покласти вантаж і зменшити вогонь. Готувати 35 хвилин, пару раз перевернувши у процесі.

Чкмерулі Масло вершкове У ступку покласти довільно порізаний часник, морську сіль, паприку, хмелі-сунелі і порізану кінзу. Розтерти.

Чкмерулі Перець чорний Додати до суміші 1 склянку води, перемішати.

Чкмерулі Часник Курку прибрати зі сковороди. Процідити масло. Покласти курку в іншу сковороду, додати проціджене масло. Полити сумішшю курку, дати закипіти, зменшити вогонь, закрити кришку і готувати 15 хвилин.

Чкмерулі Сіль Подавати курку з відвареним рисом або картопляним пюре.

Бульйоном, що утворився від курки, можна полити гарнір.

 

Творожная пасха рецепт. Рецепт пасхи.

Листовые салаты и заправки к ним. Соусы заправки салатов.

Рецепты Приготовления: рецепты салатов из моркови. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные рецепты с фотографиями - рецепты юлии высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты выпечки - украинская выпечка рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты салата из морепродуктов. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter