Чізкейк із сьомгою
- Сьомга (солона) 125 г
- Сир вершковий 250 г
- Вершки збиті 125 мл
- Желатин 4 г
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Цибуля зелена
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Хліб (чорний) 125 г
- Масло вершкове 50 г
Пропустити хліб через м'ясорубку або комбайн.
Масло розтопити і змішати з хлібною крихтою.
Викласти хлібну крихту у форму, застелену плівкою. Хліб утрамбувати за допомогою ложки і поставити форму у холод на 20 хвилин.
Желатин розвести у воді. Залишити на 10 хвилин. Потім змішати вино з лимонним соком. Поставити на плиту. Довести до кипіння і розчинити желатин.
Сьомгу нарізати на дрібні шматочки.
Цибулю ріпчасту натерти на тертці. Зелену цибулю дрібно нарізати.
Вершки збити у піну. В окремій посудині збити сир, додаючи ложку за ложкою. Змішати з цибулею, сьомгою. Посолити, поперчити.
У кінці додати збиті вершки і желатин. Розмішати добре.
Вилити у форму зверху хліба і поставити в холод на кілька годин.
Польская выпечка рецептыПольская светотехническая продукция. Польское турагентство
Кулинарные рецепты - рецепты капусты пелюстки.
Рецепты из редькиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Мясо под майонезом http://recepti.biz.ua
recepti.biz.ua кофеварка эспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter