Чісангі-овочі по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
1221 Чісангі-овочі по-китайськи
Чісангі-овочі по-китайськи
інгредієнти:
  • Баклажан - 3 шт
  • Перець болгарський (різних кольорів) - 3 шт
  • Картопля - 3 шт
  • Морква - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Соєвий соус - 50 г
  • Перець чилі
  • Крохмаль картопляний - 1 ч. л.
  • Часник - 2-3 зуб.
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Оцет (яблучний або винний) - 100 г
  • Кунжут - 1 ст. л.
  • Олія (для смаження)
  • Зелень (кріп або петрушка) - 1 пучок.

Чісангі-овочі по-китайськи інгредієнти Баклажани почистити, тонко порізати, присолити.

Чісангі-овочі по-китайськи Моркву і картоплю тремо на тертці для корейської моркви, цибулю ріжемо кільцями, перець тонко смужками. Обсмажуємо все в олії(без кришки, саме обсмажуємо, а не тушкуємо!. На великому вогні!. ).

Баклажани промити, віджати і посмажити в останню чергу. Нічого не солити!.

фото Чісангі-овочі по-китайськи Соєвий соус змішати з 50 мл води, додати цукор, довести до кипіння, додати оцет.

Чісангі-овочі по-китайськи Баклажан У 1 / 3 склянки води розвести крохмаль і ввести в соус, довести до кипіння, зняти з вогню, додати перець чилі.

Чісангі-овочі по-китайськи Перець болгарський З овочів, складених на блюді, злити олію, довести до кипіння, додати кунжут, як тільки потемніє - швидко зняти і залити присипані часником овочі, посолити.

Чісангі-овочі по-китайськи Картопля Полити гарячим соусом, накрити кришкою, дати постояти пару хвилин. Подати з зеленню.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт приготовления салата мимоза.

Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты

recepti.biz кульки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter