Чісангі-овочі по-китайськи
- Баклажан - 3 шт
- Перець болгарський (різних кольорів) - 3 шт
- Картопля - 3 шт
- Морква - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Соєвий соус - 50 г
- Перець чилі
- Крохмаль картопляний - 1 ч. л.
- Часник - 2-3 зуб.
- Цукор - 2 ч. л.
- Оцет (яблучний або винний) - 100 г
- Кунжут - 1 ст. л.
- Олія (для смаження)
- Зелень (кріп або петрушка) - 1 пучок.
Баклажани почистити, тонко порізати, присолити.
Моркву і картоплю тремо на тертці для корейської моркви, цибулю ріжемо кільцями, перець тонко смужками. Обсмажуємо все в олії(без кришки, саме обсмажуємо, а не тушкуємо!. На великому вогні!. ).
Баклажани промити, віджати і посмажити в останню чергу. Нічого не солити!.
Соєвий соус змішати з 50 мл води, додати цукор, довести до кипіння, додати оцет.
У 1 / 3 склянки води розвести крохмаль і ввести в соус, довести до кипіння, зняти з вогню, додати перець чилі.
З овочів, складених на блюді, злити олію, довести до кипіння, додати кунжут, як тільки потемніє - швидко зняти і залити присипані часником овочі, посолити.
Полити гарячим соусом, накрити кришкою, дати постояти пару хвилин. Подати з зеленню.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт приготовления салата мимоза.
Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
recepti.biz кульки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter