Чис-Биз із курячої печінки

ДРУГІ СТРАВИ
721 Чис-Биз із курячої печінки
Фото - Чис-Биз із курячої печінки
інгредієнти:
  • Печінка куряча 1 кг
  • Картопля 1 кг
  • Масло вершкове
  • Сік лимона 2 ст.л.
  • Соус (томатний) 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Цибуля зелена
  • Кріп
  • Перець чорний
  • Сіль

Курячу печінку почистити від плівок, порізати на половинки, посолити, поперчити, додати 1 ст. л. лимонного соку і залишити на 15-20 хвилин.

Дрібно порізати цибулю і обсмажити до золотистого кольору у великій кількості топленого вершкового масла, додати печінку і помішуючи обсмажувати 15 хвилин, потім додати подрібнену зелень, ще 1 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. гострого томатного соусу і трохи води, перемішати і тушкувати ще 10 хвилин.

Потім посмажити картоплю під закритою кришкою до легкої скоринки і додати до печінки, перемішати і тушкувати разом 5 хвилин, вимкнути плиту і залишити ще під кришкою на кілька хвилин.

Рецепты праздничных блюд с фотографиямиФотографии готовых блюд и процесса приготовления. Рецепты всевозможных диет

Как вкусно приготовить мясо - рецепты новогодних праздничных блюд. Рецепты для пекарни.

Рецепты салатов на любой вкус - рецепты вкусных салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Медовик торт рецепт. Рецепт торта медовик.

Заказ шашлыков из отборного мяса - шашлык из куриных сердец. Рецепты шашлыков.

Рецепт турецкие пироги со шпинатом гездамэ. Передача вкусные истории рецепт пирога со шпинатом.

Торт наполеон рецепт. Кулинария рецепт заварного крема торт наполеон со сгущенкой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter