Чіпси з кабачків
517
інгредієнти:
- Кабачoк - 2 шт
- Яйце - 1 шт
- Молоко - 1 ст. л.
- Тертий сир
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Панірувальні сухарі
- Часник
Кабачки нарізати часточками товщиною близько 0,5 см. Яйце збити з молоком. Сир змішати з панірувальними сухарями. Приправити сіллю, меленим чорним перцем і додати сушений часник мелений за смаком.
Кожну скибочку вмочити в збите яйце.
і запанірувати в сирній масі.
Викласти скибочки кабачків на деко.
і запікати в духовці, розігрітій до 220 градусів, протягом 20 хв.
Прикрасити скибочками помідора і базиліком.
Икра вяленая - оладьи из рыбной икры. Магазин Красной Икры.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі