Чіпполінчики
619
інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста
- Фарш м´ясний
- Рис
- Морква
- Сметана
Цибулю очищену залити гарячою водою на 5 хвилин.
Потім воду злити, цибулю розрізати навпіл і розібрати на чашечки.
Приготувати фарш, змішати із рисом, посолити, поперчити.
Наповнити чашечки фаршем.
На дно каструлі щільно викласти нафаршировані чашечки.
Приготувати засмажку, цибулю та моркву спасерувати і викласти на чашечки. Акуратно залити водою і тушкувати на повільному вогні. Як тільки закипить, додати сметану, сіль, перець і тушкувати до готовності (30 хвилин).
Салаты рецепты - салат белоцерковский рецепт. Рецепты блюд.
Кекс столичный рецепт. Кулинарные рецепты кекс столичный.
Тыква Горлянка бронза: пирог из тыквы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі