Чилійське рагу
610
інгредієнти:
- Олія рослинна 3 ст.л.
- М´ясо (яловичина) 300 г
- Часник 2 зуб.
- Перець (червоний і зелений) 2 шт.
- Мoрква 1 шт.
- Боби (стручки)
- Кукурудза
- Бульйoн курячий 2 скл.
У трьох ложках олії обсмажити яловичину з двома зубчиками часнику. Коли яловичина майже готова, додати червоний і зелений перець, очищений від шкірки, потім додати порізану соломкою моркву, і все це тушкувати 4 хв. Після цього додати стручкові боби і кукурудзу. Залити це все двома склянками курячого бульйону і тушкувати до готовності.
Салат сонечко рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Лазанья рецепт высоцкаяРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт кекс столичный recepti.biz.ua
Кондитерские формы - кексы кофейные.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт торта медовик. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі