Чіхірта із курки, з помідорами і яйцем
- Грудка куряча 4 шт.
- Помідор 6 шт.
- Яйце 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Приправa
- Перець духмяний (горошком)
- Лавровий лист
- Зелень (цибуля, петрушка, кріп)
Курку, стегенця, грудку - розділити на частини, посолити, поперчити і обсмажити у вершковому маслі до золотистого кольору.
Перекласти готове м'ясо у гусятницю (або скороварку, казанок), у тому ж маслі обсмажити дрібно порізану цибулю.
Помідори почистити від плодоніжок і збити у блендері із сіллю.
Готову цибулю перекласти до м'яса, залити 1 скл. води і тушкувати 20 хвилин, посолити.
Через двадцять хвилин додати помідори, спробувати на сіль, якщо треба досолити, додати приправи і тушкувати ще 15 хвилин.
Збити яйця, через 15 хвилин додати до курки, дати їм схопитися і вимкнути вогонь, посипати перцем.
Перед подачею перемішати, покласти у тарілки і посипати зеленню.
Салати з оселедцем рецепти з фотосалати з оселедцем
Купить капусту: приготовление брокколи и цветной капусты. Семена почтой, в том числе редкие.
РИБы алюминиевые HIGHFIELD - салат з рибою. Потрясающе вкусный салат.
Блюда из картофельного пюре в духовке с фотоО суши и блюдах японской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter