Червоноголова капуста з яблуками в горщику
- Капуста червоноголова 1 шт.
- Яблуко (Антонівка) 2 шт.
- Сарделька (шпикачка) 6 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Часник 4 зуб.
- Кориця 1 ч.л.
- Гвоздика (мелена) 1 ч.л.
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Капусту промити, очистити від верхніх грубих листків, дрібно нашаткувати соломкою, посипати сіллю і пом'яти руками для розм'якшення.
Яблука очистити від насіння, розрізати на четвертинки, нарізати тонкими часточками. Часник очистити і подрібнити.
Цибулю очистити, подрібнити.
На дно горщика налити олію, викласти цибулю. Покласти частину капусти, пересипати часником, корицею, гвоздикою, викласти шар яблук. Таким чином викласти всі продукти шарами.
Зверху на капусту викласти сардельки або шпикачки. Вилити півсклянки води, накрити кришкою і поставити в духовку приблизно на 1 годину. У горщику можна тушкувати капусту і на плиті.
Готову капусту викласти з горщика на тарілки, додаючи в кожну тарілку сардельку.
Салат з омлетомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Доставка готовой еды на неделю: как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний Йогурт VIVO.
Кулинарные рецепты: рецепты пошагово с фото.
Рецепт салат морепродуктовСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты С Фото на любой вкус - сальса рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter