Червоний смажений перець на оливковій олії
	
					962				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Перець солодкий червоний 1 кг
- Часник 5 зуб.
- Олія оливкова
- Оцет (виноградний або яблучний, сік лимона)
- Сіль
 Викладаємо перець на суху сковороду.
 Викладаємо перець на суху сковороду.
 Коли підсмажиться (повинен бути м'яким, але не пересушеним), закриваємо кришкою, або краще покласти на тарілку і в пакет - нехай пропотіє. Тоді знімаємо шкірочку.
 Коли підсмажиться (повинен бути м'яким, але не пересушеним), закриваємо кришкою, або краще покласти на тарілку і в пакет - нехай пропотіє. Тоді знімаємо шкірочку.
 Подавати з йогуртом.
 Подавати з йогуртом.
 Можна розрізати на клини і розкласти на тарілку. Приготувати кашку з соку лимона або оцту і часнику. Намазати цим перці, посолити і полити оливковою олією.
 Можна розрізати на клини і розкласти на тарілку. Приготувати кашку з соку лимона або оцту і часнику. Намазати цим перці, посолити і полити оливковою олією.
 Поставити в холодильник, щоб просочилося.
Поставити в холодильник, щоб просочилося.
Салат белоцерковский рецептВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Танцы-повторялки для детей - рецепты рождество. Что подарить коллеге на Рождество.
Французская кухня рецепты с фото мясоБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Приготовление торта медовика. Кофейня шоколадница торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
