"Червоні котлети"
- Томат 5 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Цукор 2 ст.л.
- Сіль, перець
- Грудка куряча 1 шт.
- Цибуля 4 шт.
- Хліб білий
Приготувати фарш із курячої грудки (на м'ясорубці м'ясо, цибулю, окраєць розмоченого у воді хліба білого і додати яйце, посолити, поперчити). Смажити котлетки без борошна і скласти у казан.
Приготувати заливку. Нарізати кубиками цибулю і після зняття котлеток, засипати на ту ж сковорідку. Обсмажити до злегка золотистого кольору. Додати 4-5 ст. ложок томату, 2 ложки цукру, сіль і перець. Розбавити водою підливу. Як закипить - нехай на повільному вогні хвилину покипить. Залити котлетки. Якщо підлива їх не покрила - долити трохи води. Поставити на середній вогонь. Від закипання вогонь зменшити і залишити на 5-7 хвилин. Закрити кришкою і нехай настоїться.
Подавати із пюре, спагеті або рисом.
Рецепты выпечки: рождественские рецепты выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - салати до нового року.
Проверенные рецепты постных блюд: рецепт борща украинского. Поможем выйти замуж в Германию.
Спартак картинки на телефон скачатьНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Соус из хрена рецепт с фотоСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Рецепты салата с Рыбными консервами www.recepti.biz.ua
Салат с папоротником и Курицей тут
Торты без выпечки с творогом рецептыТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салатов из морковиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт салат мимозаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter