Червона рибка у клярі
- Риба (горбуша, кета) 600 г
- Сік лимона 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Зелень 20 г
- Сіль
- Перець чорний
- Борошно 250 г
- Вода (молоко) 250 мл
- Яйце 6 шт.
Філе риби нарізати невеликими шматочками і замаринувати приблизно 30 хвилин. Для цього рибу потрібно укласти в каструльку, посипати сіллю, перцем, додати олію і лимон. Перемішати. Додати трохи зелені, петрушки та кропу.
Кляр.
Просіяне борошно потрібно розвести теплим молоком або водою, розмішати щоб не було грудок, додати трохи олії, розтерті із сіллю яєчні білки і залишити на 10-15 хвилин для набухання клейковини. Перед смаженням потрібно додати збиті білки в піну.
Шматочки маринованої риби за допомогою виделки занурити у рідке тісто.
У сковорідку налити олію, нагріти приблизно до 170 градусів і смажити рибку до золотистого кольору.
Рецепты салатов на любой вкус: салати на кожний день.
Воздушный торт с малиной: рецепты торт киевский. Рецепты на праздничный стол.
Рецепт салата вкуснятинаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Салаты в стаканеРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты для гурманов от Лефкадии - рецепты панакоты с фото. Кулинарные рецепты.
Рецепты блюд новогоднего стола. Новогодние рецепты мясных блюд.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Приготовление йогурта в термосеПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter