Червона рибка у клярі

ДРУГІ СТРАВИ
652 Червона рибка у клярі
Фото - Червона рибка у клярі
інгредієнти:
  • Риба (горбуша, кета) 600 г
  • Сік лимона 2 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Зелень 20 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Борошно 250 г
  • Вода (молоко) 250 мл
  • Яйце 6 шт.

Червона рибка в клярі інгредієнти Філе риби нарізати невеликими шматочками і замаринувати приблизно 30 хвилин. Для цього рибу потрібно укласти в каструльку, посипати сіллю, перцем, додати олію і лимон. Перемішати. Додати трохи зелені, петрушки та кропу.

Червона рибка в клярі Кляр.

Просіяне борошно потрібно розвести теплим молоком або водою, розмішати щоб не було грудок, додати трохи олії, розтерті із сіллю яєчні білки і залишити на 10-15 хвилин для набухання клейковини. Перед смаженням потрібно додати збиті білки в піну.

фото Червона рибка в клярі Шматочки маринованої риби за допомогою виделки занурити у рідке тісто.

Червона рибка в клярі Риба У сковорідку налити олію, нагріти приблизно до 170 градусів і смажити рибку до золотистого кольору. 

 

Рецепты салатов на любой вкус: салати на кожний день.

торт Киевский рецепт

Воздушный торт с малиной: рецепты торт киевский. Рецепты на праздничный стол.

Рецепт салата вкуснятинаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Салаты в стаканеРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Рецепты для гурманов от Лефкадии - рецепты панакоты с фото. Кулинарные рецепты.

Рецепты блюд новогоднего стола. Новогодние рецепты мясных блюд.

recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов

салати з сардиною

Приготовление йогурта в термосеПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter