Червона рибка із яблуками
- Філе червоної риби 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста
- Морква 2 шт.
- Яблуко
- Помідор 2 шт.
- Майонез
- Сіль
- Перець
Підготувати ємність для випікання, змастивши її трохи майонезом.
Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору, додати моркву, натерту на тертці, і обсмажити до напівготовності.
У підготовлену ємність для випікання викласти половину обсмажених овочів, порізані кільцями або півкільцями помідори та яблука і трохи змастити майонезом, поперчити і посолити. Далі викласти розрізане на порційні шматочки філе риби і теж посолити, поперчити і змастити трохи майонезом.
Далі - знову шар кілець помідора і яблук, далі - обсмажені овочі.
Потім трохи посолити і поперчити, рясно змастити майонезом, поставити у духовку нагріту до 200 градусів на 40 хв.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Вкусные рецепты с фото - салати з фото рецепти. Вкусные и простые рецепты салатов.
Кулинарные рецепты первые блюдаКулинарные рецепты
Мультиварка Philips: праздничные закуски на новый год. Праздничные закуски.
ЗдесьРецепт варенья. Правила посадки и ухода за крыжовником
Психолог лариса ренарПсихолог семейный. Стать востребованным консультантом. Получи книгу
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter