Червона риба "Зі святом!"
- Риба червона (кета, горбуша, форель) 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Майонез (сметана) 100 г
- Базилік сушений
- Орегано сушений
- Кріп сушений
- Сіль
Рибку промити, випатрати, обрізати плавці, відрізати голову. Зняти шкіру, краще це робити зі злегка відталої риби - помістити її на пару секунд під гарячу воду і легко зняти всю шкіру. Обсушити тушку. Збити майонез або сметану з приправами і сіллю. Рибку зсередини натерти злегка підталим вершковим маслом - для соковитості. Обмазати рибу з усіх сторін гарно соусом. Загорнути рибу у папір для випічки, не залишаючи отворів - інакше витече сік. У гарячій духовці запікати рибку в залежності від величини від 25 хвилин до 40, головне не пересушити. Готову рибку остудити трохи, прикрасити і подати.
Кулинарные рецепты от Tramontina: торт вышиванка рецепт. Вышиванки Ручной Машинной Вышивки.
Салат из минтая с брокколи и тофу. Салат из брокколи с морковью.
Как приготовить летний салат - рецепты салатов из моркови. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты Для Мультиварки: медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter