Червона риба "Зі святом!"

ДРУГІ СТРАВИ
1352 Червона риба "Зі святом!"
Фото - Червона риба
інгредієнти:
  • Риба червона (кета, горбуша, форель) 1 шт.
  • Масло вершкове 50 г
  • Майонез (сметана) 100 г
  • Базилік сушений
  • Орегано сушений
  • Кріп сушений
  • Сіль

Червона риба Червона риба

фото Червона риба Червона риба

Червона риба Червона риба

Червона риба Рибку промити, випатрати, обрізати плавці, відрізати голову. Зняти шкіру, краще це робити зі злегка відталої риби - помістити її на пару секунд під гарячу воду і легко зняти всю шкіру. Обсушити тушку. Збити майонез або сметану з приправами і сіллю. Рибку зсередини натерти злегка підталим вершковим маслом - для соковитості. Обмазати рибу з усіх сторін гарно соусом. Загорнути рибу у папір для випічки, не залишаючи отворів - інакше витече сік. У гарячій духовці запікати рибку в залежності від величини від 25 хвилин до 40, головне не пересушити. Готову рибку остудити трохи, прикрасити і подати.

шоколадны пудинг

Кулинарные рецепты от Tramontina: торт вышиванка рецепт. Вышиванки Ручной Машинной Вышивки.

Салат из минтая с брокколи и тофу. Салат из брокколи с морковью.

Как приготовить летний салат - рецепты салатов из моркови. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Рецепты Для Мультиварки: медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.