Червона риба, запечена з томатом і сиром

ДРУГІ СТРАВИ
1730 Червона риба, запечена з томатом і сиром
Фото - Червона риба, запечена з томатом і сиром
інгредієнти:
  • Горбуша або кета
  • Томат 1 шт.
  • Сир
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Базилік сушений
  • Кріп
  • Сіль

Червона риба, запечена з томатом і сиром інгредієнти Рибу обробити порційно чи просто маленькими шматочками (6 шматочків).

Червона риба, запечена з томатом і сиром Змастити олією деко і укласти на дно рибу. Зверху покласти крупно порізану цибулю. Томат нарізати на шматочки, сир крупно натерти на тертці.

фото Червона риба, запечена з томатом і сиром На цибулю висипати сіль, жменю сушеного базиліку та кропу. 

Випікати в гарячій духовці хвилин 20-25.

Мясные блюда для фуршетаМясные консервы

Оригинальные Кремы: крем для торта из йогурта. Крем для торта.

www.recepti.biz.ua домашний торт медовик способ приготовления

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter