Червона риба, запечена з томатом і сиром
1730
інгредієнти:
- Горбуша або кета
- Томат 1 шт.
- Сир
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Базилік сушений
- Кріп
- Сіль
Рибу обробити порційно чи просто маленькими шматочками (6 шматочків).
Змастити олією деко і укласти на дно рибу. Зверху покласти крупно порізану цибулю. Томат нарізати на шматочки, сир крупно натерти на тертці.
На цибулю висипати сіль, жменю сушеного базиліку та кропу.
Випікати в гарячій духовці хвилин 20-25.
Мясные блюда для фуршетаМясные консервы
Оригинальные Кремы: крем для торта из йогурта. Крем для торта.
www.recepti.biz.ua домашний торт медовик способ приготовления
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі