Червона риба з грибами і шафраном «День Нептуна»
- Лосось (свіжий, філе) 300 г
- Креветки (великі очищені) 80 г
- Печериці (білі, свіжі) 100 г
- Цибуля шалот 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Масло вершкове 40 г
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Вино біле 2 ст.л.
- Пармезан (тертий) 2 ст.л.
- Шафран (нитки) 1 ч.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Цибулю шалот нарізати досить дрібно, печериці добре промити і нарізати скибочками.
Обсмажити цибулю з грибами на оливковій олії до золотистого кольору.
На іншій сковороді обсмажити борошно з вершковим маслом.
Як тільки борошно трохи підрум'яниться, додати лимонний сік, біле вино й перемішати до однорідної маси, ретельно розбиваючи всі грудочки. Якщо маса виходить дуже тугою і клейкою, можна додати трохи води.
До отриманої заготівлі соусу додати цибулево-грибну засмажку, креветки, все перемішати, зменшити вогонь і тримати на плиті ще хвилин п'ять.
Розігріти духовку до 200 градусів. У змащені вершковим маслом горщики викласти отриману суміш, вона повинна заповнити приблизно половину каструльки.
Зверху акуратно розкласти шматочки рибного філе. Посолити, поперчити і додати нитки шафрану.
Останній штрих - тертий сир. По столовій ложці на кожен горщик.
Накрити кришкою і відправити в духовку на 20 хвилин.
Через 20 хвилин вийняти горщики з духовки.
Прикрасити зеленню і подати до столу.
Отбивная куриная с грибами и сыромотбивная куриная
Салат с копченым мясом рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Суп гуляш венгерский рецепт. Рецепт супа венгерского гуляша.
Рецепты первых блюд с фотоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Капуста выращивание - кулинария капуста брокколи.
Кулинарный сайт с фотографиями. Кулинарный сайт. горячие блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter