Червона риба під сирним соусом
1813
інгредієнти:
- Риба червона 1 кг
- Сир твердий 400 г
- Сметана 1 пач.
- Зелень
- Сіль
- Спеції
Помити та почистити червону рибку.
Нарізати скибочками, видалити хребет.
Посолити і приправити спеціями.
Злегка обсмажити на олії з двох сторін.
Змастити олією форму для запікання і викласти рибу.
Сметану збити з половиною кількості тертого сиру і спеціями.
Добре перемішати.
Залити рибку.
Запікати у духовці.
Залишений тертий сир змішати із зеленню.
Коли рибка буде майже готова, присипати цим сиром і знову поставити в духовку.
Як тільки підрум'яниться, страва готова.
Рецепты приготовления диетических блюд. Рецепт диетического супа.
Салат с свежими шампиньонамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Чанахи рецептВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі