Черевики
- Кабачок (баклажан)
- Майонез (сметана)
- Кріп
- Петрушка
- Часник
- Сіль
- Приправа ("Маггі")
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Кабачки або баклажани нарізати в довжину і замочити у підсоленій воді.
Приготувати соус.
У сметану або майонез видавити часник, додати дрібно нарізану зелень, приправу "Маггі", сіль, чорний перець. Змішати.
На соняшниковій олії обсмажити черевики з обох боків до золотистої скоринки, перекласти на тарілку.
На середню третину черевика покласти соус-начинку і скласти краї втричі.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Фруктовые торты без выпечки рецептыТорты и пирожные на заказ
Приготовление плова в скороваркеПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Готовим миндальный суп по рецепту Юлии Высоцкой. Лекарство от холода. Рецепт Юлии Высоцкой.
Маковый тортТорты и пирожные на заказ
Наборы для барбекю и гриля: приготовление блюд на электрогриле. Грили настольные электрические.
Украинская кухня доставка КиевИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter