Челагач
739
інгредієнти:
- Свинина (на реберцях) 3 кг
- Зира 1 ст.л.
- Кінза (насіння, мелене) 2 ст.л.
- Вода газована (мінеральна) 1 скл.
М'ясо помити.
Зиру і кінзу подрібнити у кавомолці.
Кожен шматок натерти сіллю і спеціями, залити мінералкою, придавити вантажем і залишити маринуватися години на 4 (бажано на всю ніч).
Смажити на решітках, бажано на деревному вугіллі.
Первые блюда рецепты с картинкамиОколо 2000 рецептов. Рецепты русской кухни М Сырникова
Салат из омлета и ветчины и лукаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Мультиварка Рецепты Творожен: рецепт лаваш на гриле. Рецепты выпечки на любой вкус.
Рецепту блюд новогоднего стола 2007 recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі