Часниково-медова курочка
626
інгредієнти:
- Курка 1.5 кг
- Часник 8 зуб.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Імбир 1 ч.л.
- Сметана 100 г
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Мeд 1 ст.л.
Курку помити.
Зробити маринад зі сметани, гірчиці, меду, додати сіль, перець, часник і імбир натертий на тертці, із лимона вичавити сік, все сумлінно перемішати і натерти курку.
Курку залишити на 2-4 години.
Запекти в духовці.
Рецепты блюд из рыбы тут
Рецепты Для Мультиварки - скумбрия в маринаде рецепт.
Кулинарные сайты популярныеКулинарно-домашний сайт
Продажа сельхозсырья,цветы - мясные салаты с ананасом. Салаты с ананасом.
Рецепт пасхиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі