Часникові курячі крильця
- Крила курячі 1 кг
- Оцет (винний білий) 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Перець чилі 2 шт.
- Паприка солодка мелена 1 ст.л.
- Паприка гостра (мелена) 1 ч.л.
- Олія оливкова 60 мл
- Орегано (сушений) 1 ст.л.
- Сіль
Відрізати кінчики крил, викинути.
Розрізати крила на дві частини, посолити.
Цибулю нарізати тонко півкільцями.
Приготувати маринад: змішати оцет, оливкову олію, цибулю, часник, перець чилі, паприку і орегано.
Змішати крила з маринадом. Накрити, поставити в холодильник на 3 години або на ніч.
Викласти крила разом з маринадом на деко в один шар.
Запікати, не накриваючи, при 180-190°С близько 40-50 хвилин до готовності.
Салаты рецепты: салат белоцерковский рецепт.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепти холодних закусок з фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты салатов из морковиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Термосы в магазине Утконос - приготовление йогурта в термосе. Закваска VIVO для йогурта.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter