"Часникове курча"

ДРУГІ СТРАВИ
619 "Часникове курча"
Фото -
інгредієнти:
  • Курча 1 шт.
  • Часник 15 зуб.
  • Паприка солодка 1 шт.
  • Сіль
  • Приправа
  • Вино біле 1 скл.
  • Лавровий лист
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Цибуля зелена

Розрізати курча на порційні шматки - 8 штук, посолити, посипати спеціями.

Обваляти шматки у борошні, викласти у нагріту сковороду в олію, додати 10-12 зубчиків часнику неочищеного і підсмажити до золотистого кольору хвилин 10. Викласти курча із часником в посудину для тушкування.

Подрібнити 3 зубчики часнику, дрібно нарізати цибулю, спасерувати у жирі від курки хвилини 2. Долити вино, паприку насипати, лавровий лист.

Дати покипіти пару хвилин, вилити на шматки курки.

Накрити кришкою курча і тушкувати 20 хвилин.

Вийняти неочищені зубчики часнику, почистити, розім'яти виделкою і додати у соус.

Знову закип'ятити соус і дати прокипіти 5 хвилин.

Подавати із гарніром або салатом.

Інший спосіб приготування часникового пюре.

Головку часнику (трохи зрізати верхівку) загорнути у фольгу, попередньо поливши ложкою оливкової олії.

Запікати у духовці хвилин 40 при температурі 220°С.

Розгорнути, видавити зубчики зі шкірки і збити у пюре.

 

Рецепт смачного тортаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепт домашний майонезУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter