"Часникове курча"
- Курча 1 шт.
- Часник 15 зуб.
- Паприка солодка 1 шт.
- Сіль
- Приправа
- Вино біле 1 скл.
- Лавровий лист
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Цибуля зелена
Розрізати курча на порційні шматки - 8 штук, посолити, посипати спеціями.
Обваляти шматки у борошні, викласти у нагріту сковороду в олію, додати 10-12 зубчиків часнику неочищеного і підсмажити до золотистого кольору хвилин 10. Викласти курча із часником в посудину для тушкування.
Подрібнити 3 зубчики часнику, дрібно нарізати цибулю, спасерувати у жирі від курки хвилини 2. Долити вино, паприку насипати, лавровий лист.
Дати покипіти пару хвилин, вилити на шматки курки.
Накрити кришкою курча і тушкувати 20 хвилин.
Вийняти неочищені зубчики часнику, почистити, розім'яти виделкою і додати у соус.
Знову закип'ятити соус і дати прокипіти 5 хвилин.
Подавати із гарніром або салатом.
Інший спосіб приготування часникового пюре.
Головку часнику (трохи зрізати верхівку) загорнути у фольгу, попередньо поливши ложкою оливкової олії.
Запікати у духовці хвилин 40 при температурі 220°С.
Розгорнути, видавити зубчики зі шкірки і збити у пюре.
Рецепт смачного тортаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт домашний майонезУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter