Часникова картопля
- Картопля (дрібна) 1 кг
- Часник 5 зуб.
- Сіль
- Олія рослинна
Картоплю відварити, охолодити, очистити від шкірки. У сковороді розігріти олію і туди ж додати часник подрібнений.
Посолити олію з часником, помішати, щоб сіль розчинилася і олія просочилася часником. Потім картоплю викласти в сковороду і на великому вогні обсмажити до появи коричневої скоринки, часто помішуючи, щоб смажилося рівномірно.
Коли засмажиться, зняти з вогню, викласти на тарілку і, посипавши рубаним кропом, подати до столу, можна зі сметаною.
Рецепт шоколадного пудинга. Рецепт шоколадного пудинга на английском языке.
Салат з плавленим сиром морквоюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты в постРецепты постных блюд. Календарь постов
Вкусные рецепты с фото - рецепт вкусной домашней колбасы. Рецепты Для Мультиварки.
Очень вкусные закуски: рецепт закуски рафаэлло. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Все кулинарно-домашние сайты. Названия кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter