Чашушулі з яловичини
- Яловичина 1 кг
- Помідор 1 кг
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Зелень (кінза, петрушка, кріп, базилік червоний)
- Перець чилі (чорний мелений)
- Масло вершкове 50 г
- Часник 6 зуб.
- Лавровий лист 2 шт.
Яловичину нарізати маленькими шматочками.
Покласти м'ясо у каструлю, залити водою так, щоб покрити; накрити кришкою і поставити на вогонь. Варити до повного випаровування води.
Нарізати цибулю кубиками.
Помідори залити окропом, очистити від шкірки і нарізати на середньої величини шматочки.
Перець подрібнити.
У м'ясо додати масло, цибулю, злегка посолити і тушкувати разом і навіть трохи присмажити. Бульйону в каструлі бути не повинно, або зовсім на дні. Коли цибуля з м'ясом готові, додати перець і тушкувати ще хвилини три.
Потім додати нарізані помідори, лавровий лист, досолити, перемішати, накрити кришкою і тушкувати до готовності помідорів.
Нарізати зелень, часник і, за бажанням, гострий перець. Але все це не перемішувати, часник відокремити.
Додати зелень і перець, перемішати, на 2 хвилини накрити кришкою, потім додати дрібно порубаний часник, знову накрити і вимкнути. Лавровий лист вийняти.
десерты без выпечки рецепты с фото
ЗдесьПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт приготовления сельди под шубойРецепты и советы
Рецепты салата с языком тут
Профессиональные кулинарные сайты. Самые лудшие кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter