Чашушулі із печінки

ДРУГІ СТРАВИ
619 Чашушулі із печінки
Фото - Чашушулі із печінки
інгредієнти:
  • Печінка (куряча) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Вино сухе біле 100 мл
  • Соус (сацебелі) 200 мл
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Зелень

Чашушулі з печінки інгредієнти Печінку очистити і нарізати брусками. Замаринувати із нарізаною півкільцями цибулею, вином і соком лимона. Додати у маринад сухі трави: базилік, естрагон, кмин.

Маринувати близько 1 години.

Чашушулі з печінки Викласти печінку із цибулею у велику сковороду і швидко обсмажити до випаровування рідини.

фото чашушулі з печінки Додати томатну пасту і соус сацебелі, протушкувати 5-10 хвилин. Якщо необхідно, долити трохи води.

Чашушулі з печінки Печінка Додати всю нарізану зелень і відразу ж вимкнути вогонь. Змішати печінку із зеленню і дати постояти під кришкою 5 хвилин.

 

Простые рецепты - десерты без выпечки рецепты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Кухонный миксер-комбайн Tiger - домашний майонез миксером видео.

Рецепты французских салатов. Французский салат рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter