Чашушулі із печінки
619
інгредієнти:
- Печінка (куряча) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Лимон 1 шт.
- Вино сухе біле 100 мл
- Соус (сацебелі) 200 мл
- Томатна паста 1 ст.л.
- Зелень
Печінку очистити і нарізати брусками. Замаринувати із нарізаною півкільцями цибулею, вином і соком лимона. Додати у маринад сухі трави: базилік, естрагон, кмин.
Маринувати близько 1 години.
Викласти печінку із цибулею у велику сковороду і швидко обсмажити до випаровування рідини.
Додати томатну пасту і соус сацебелі, протушкувати 5-10 хвилин. Якщо необхідно, долити трохи води.
Додати всю нарізану зелень і відразу ж вимкнути вогонь. Змішати печінку із зеленню і дати постояти під кришкою 5 хвилин.
Простые рецепты - десерты без выпечки рецепты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Кухонный миксер-комбайн Tiger - домашний майонез миксером видео.
Рецепты французских салатов. Французский салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі