"Чарівні кишеньки"
592
інгредієнти:
- Грудка куряча 4 шт.
- Печериці (свіжі) 200 г
- Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
- Базилік 0.5 ч.л.
- Приправа (для курки)
- Олія оливкова
Нарізати гриби пластинками.
Обсмажити на оливковій або соняшниковій олії з додаванням спецій, посолити.
Курячі грудки надрізати збоку гострим ножем (зробити кишеньку).
Натерти сіллю і приправою для курки.
Викласти смажені гриби у розріз-кишеньку курочки.
Викласти грудки на розпечену сковороду з олією. Обсмажити до утворення рум'яної скоринки. Зменшити вогонь і довести грудки до готовності, яку визначити проколом зубочистки або виделки - вона повинна вільно входити у м'якоть, а виділений сік повинен бути прозорим.
Вкусные и простые рецепты салатов - салати з крабовими паличками рецепти. Готовим со вкусом.
Торты без выпечки видеоТорты и пирожные на заказ. Поставки тортов, хлеба, выпечки и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі