Чарівні грибочки у вершковому соусі з ріжками
- Гриби (свіжі, я використовував лисички, але можна й інші, наприклад, шампіньйони) - 200 г
- Макаронні вироби (ріжки або спагетті) - 200 г
- Цибуля ріпчаста (середнього розміру) - 1 шт
- Молоко (високої жирності, або вершки) - 1 / 2 скл.
- Сіль (за смаком)
- Масло топлене (для смаження, краще використовувати топлене, але можна і вершкове)
- Спеції (за смаком)
Отже, промиваємо, очищаємо і нарізаємо наші грибочки. Відкладаємо в сторону.
Нарізаємо цибульку півкільцями і смажимо на топленому або вершковому маслі до золотисто-коричневого кольору. УВАГА!. Ніколи не смажте гриби і цибульку для грибів на рослинному маслі!. Не переводьте продукти.
Коли цибулька підсмажиться, зберіть її в ситечко і відкладіть на якийсь час в сторону.
У залишки масла помістіть наші грибочки, посоліть, поперчіть і смажте до готовності.
Поки смажаться грибочки, відваріть ріжки або спагетті.
Коли грибочки підсмажаться і придбають коричневий відтінок, влийте в них свіже молочко або вершки. Варіть до тих пір, поки молочко не загусне.
В отриманий нами вершково-грибний соус вивалити ріжки і все гарненько перемішайте.
Додайте заздалегідь підсмажену цибульку і подавайте до столу. Як бачите, усі страшенно просто!.
П. С. До речі, цибульку можна взагалі не додавати, тому що масло, в якому ми смажили цибулю, ввібрало в себе її смак і передало нашим грибочками.
Будьте щасливі і здорові!.
Смачного!.
Шкатулки шкатулки для украшений: салат малахитовая шкатулка. Малахитовые шкатулки.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарный сайт блокнот recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter