Чапфайня
- Печінка 600 г
- Вино біле 80 г
- Олія оливкова 30 г
- Цибуля ріпчаста 150 г
- Часник 1 зуб.
- Петрушкa 1 пуч.
- Сухарі панірувальні
- Кориця
- Перець червоний мелений
- Сіль
- Маслини
Печінку відварити у невеликій кількості злегка підсоленої води.
У воду треба додати білого вина, трохи перцю горошком.
Спасерувати на олії дрібно нарубані цибулю і часник, влити трохи води і тушкувати кілька хвилин.
Потім додати кмин, корицю, червоний мелений перець, маслини, зелень і все ще трохи тушкувати.
В отриманий таким чином соус покласти печінку, додати бульйон, в якому вона варилася, посипати сухарями і тушкувати 5 хв на слабкому вогні.
Осетинские пироги на заказ - рогалики рецепты с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты горячих блюд из рыбы. Рецепты блюд из молоки осетровых рыб.
Готовим со вкусом - кулинарные сайты. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Рецепты салат из редьки http://recepti.biz.ua
Мультиварка Philips - рецепты с филе курицы с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter