Чанахи
743
інгредієнти:
- Яловичина 400 г
- Картопля 4 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець болгарcький 1 шт.
- Печериці 250 г
- Корнішон (мариновані) 8 шт.
- Часник 4 зуб.
- Сир 100 г
- Майонез
- Спеції
- Зелень
- Олія оливкова 4 ст.л.
На дно горщика налити 1 ст. л. оливкової (соняшникової) олії і викласти шар дрібно нарізаної цибулі.
Потім терту моркву.
Покласти у кожен горщик по зубчику часничку.
Далі м'ясо. Мариноване з томатною пастою, лимоном і соєвим соусом.
Зверху шар картоплі, нарізаної кубиками.
Далі викласти крупно нарізані печериці. Посолити трохи.
У кожен горщик додати четвертинку помідора.
Потім мариновані корнішони.
Нашаткувати і укласти болгарський перець. Ше раз додати приправи за смаком.
Закінчити все майонезом, тертим сиром і зеленню.
Тепер горщики поставити в розігріту духовку приблизно на годину при температурі 200 градусів.
Рецепти блюд на кожен деньРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
А вы готовы к Пасхе: рецепт пасхи.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі