Чанахи
- Яловичина (баранина) 800 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Картопля 500 г
- Баклажан 500 г
- Помідор 500 г
- Сік томатний
- Аджика (суха)
- Кінза 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Часник
Кожен шар засипати приправою "Аджика" (можна зробити суміш спецій: коріандр мелений, перець червоний, кріп, хмелі-сунелі, часник, сіль) і сіллю.
Цибулю дрібно нарізати, засипати на дно горщика.
Далі йде шар з картоплі, баклажанів, нарізаних кубиками.
Шар дрібно нарізаної зелені.
Помідори, нарізані кубиками і дрібно нарізаний часник.
Зверху покласти нарубану на шматочки яловичину або баранину.
Залити томатним соком.
Горщики накрити фольгою для того, щоб кришки були закриті щільніше. І відправити в нагріту духовку на 2 години.
Перші півгодини температура духовки 200 градусів, потім зменшити до 180 градусів.
Після того, як страва буде готова, обов'язково покласти в горщики нарізану зелень з часником, дати настоятися 5-10 хвилин.
Крем для торта - крем для торта из йогурта. Купить кондитерку.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат радичио рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкусные рецепты с фото: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Поможем выйти замуж в Германию.
Салаты кулинарные рецепты. Рецепты корейские салаты.
МайонезПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter