«Чаклуни»
- Картопля 600 г
- Морква (велика) 1 шт.
- Філе куряче 300 г
- Білок яєчний 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Яйце куряче 2 шт.
- Крохмаль 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Куряче філе нарізати дрібними кубиками, додати білки яєчні, сіль, перець. Перемішати.
На середній тертці натерти картоплю і моркву, віджати сік, додати яйце, крохмаль, сіль і ретельно перемішати.
З картопляно-моркв'яної маси сформувати колобок, приплюснути його злегка і в серединку покласти ложку начинки з курки і акуратно сформувати котлетку.
Обсмажити на невеликому вогні на олії до готовності.
Мультиварка Рецепты Творожен - рецепт пончиков творожных.
Летние салаты из Курицы с фото. Салат с Вареной Курицей.
ЗдесьПраздничная компания. Праздничное агентство
Читать пошаговый фото рецепт торта
Салат из картошки по корейскиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт домашний майонезИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter