Чаклуни
- Фарш змішаний 600 г
- Сир твердий 150 г
- Картопля 3 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Яйце 1 шт.
- Сметана 200 г
У м'ясний фарш додати сіль, перець, яйце і добре вимішати. Із фаршу зробити коржик, у середину покласти шматочок сиру у вигляді брусочка і шматочок вершкового масла, можна додати зелень, сформувати котлети обваляти у тeртій (на крупній тeртці) сирій картоплі, обсмажити у добре розігрітій олії на великому вогні з обох сторін до коричневої скоринки. Обсмажені чаклуни викласти в посудину для духовки, зверху рівномірно викласти сметану, трохи посолити і поперчити. Запікати в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Рецепты первых вторых блюд и закусок турецкой кухни www.recepti.biz.ua
Рецепт торта Киевский. Рецепт и история Киевского торта.
Готовим со вкусом: карп рецепты приготовления с фото. Рецепт имбирного напитка.
Рецепт салат морепродуктов. Рецепты морепродукты салаты.
Велнес-центр Каскад: сальса рецепт с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рецепт салата из лапши и морепродуктов. Рецепт салата из морепродуктов.
Тыквенные оладьи тыкву запечьоладьи тыквенные
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter