Чаклуни

ДРУГІ СТРАВИ
656 Чаклуни
Фото - Чаклуни
інгредієнти:
  • Фарш змішаний 600 г
  • Сир твердий 150 г
  • Картопля 3 шт.
  • Масло вершкове 50 г
  • Яйце 1 шт.
  • Сметана 200 г

У м'ясний фарш додати сіль, перець, яйце і добре вимішати. Із фаршу зробити коржик, у середину покласти шматочок сиру у вигляді брусочка і шматочок вершкового масла, можна додати зелень, сформувати котлети обваляти у тeртій (на крупній тeртці) сирій картоплі, обсмажити у добре розігрітій олії на великому вогні з обох сторін до коричневої скоринки. Обсмажені чаклуни викласти в посудину для духовки, зверху рівномірно викласти сметану, трохи посолити і поперчити. Запікати в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Рецепты первых вторых блюд и закусок турецкой кухни www.recepti.biz.ua

Рецепт торта Киевский. Рецепт и история Киевского торта.

Готовим со вкусом: карп рецепты приготовления с фото. Рецепт имбирного напитка.

Рецепт салат морепродуктов. Рецепты морепродукты салаты.

Велнес-центр Каскад: сальса рецепт с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Рецепт салата из лапши и морепродуктов. Рецепт салата из морепродуктов.

Тыквенные оладьи тыкву запечьоладьи тыквенные

история Польской кухни и традиционные блюда

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter