Чакапулі з грибів
- Шампіньйони - 500 г
- Естрагон (тархун) - 3 пучків.
- Кінза - 1 пучків.
- Цибуля - 1 шт
- Олія
- Перець чорний (краще стручковий гострий на смак)
- Сіль
- Часник - 2 зуб.
обсмажуємо дрібно нашатковану цибулю на олії.
гриби (у мене шампіньйони) нарізати за бажанням хто як любить.
в обсмажений лук покласти нарізані грибочки і тушкувати їх на повільному вогні до готовності (я додала пів склянки води, так як люблю соковитий . ).
зелень естрагону (великі пучки) і кінзи нарізати за бажанням (крупно або дрібно).
посолити поперчити, засипати зеленню і подрібненим часником і тушкувати ще хвилин 5 (у справжню м´ясну чакапулі кладуть цільні плоди ткемалі ,але у грибів настільки специфічний аромат і смак, що я вирішила не класти).
Ось і готово!. Смачного!. Дуже буду рада якщо Вам сподобається!.
Готовим со вкусом - грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Как приготовить вкусный шашлык.
Холодные закуски для банкета - холодные закуски с красной икрой.
Вкусные рецепты Холодных закусокУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Готовим со вкусом: рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Как приготовить летний салат: рецепты салата из морепродуктов. Готовим со вкусом.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter