Чакапулі
612
інгредієнти:
- Баранина 1 кг
- Зелень (тархун, кінза, петрушка) 2 кг
- Вино біле сухе 100 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Ткемалі
Нарізати м'ясо дрібними шматками і покласти в каструлю. Тушкувати м'ясо у власному жирі 10-15 хвилин. Потім залити вином і тушкувати 10 хвилин. Як можна дрібніше нарізати зелень і всипати у каструлю. Додати сіль, перець, ткемалі і тушкувати близько 20-25 хвилин. Подати до столу гарячим.
Рецепт торта без выпечки www.recepti.biz.ua
Рецепты салатов с морепродуктами. Рецепты салата из морепродуктов.
Французские салаты рецептыКурсы французского языка различного уровня и направленности
Медовик рецепт. Рецепт торт медовик форум.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі