Чахохбілі з курки із додаванням вина

ДРУГІ СТРАВИ
669 Чахохбілі з курки із додаванням вина
Фото - Чахохбілі з курки із додаванням вина
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Бульйон (м´ясний) 0.5 скл.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Помідор 5 шт.
  • Оцет (столовий) 1 ст.л.
  • Вино міцне (мадера, портвейн) 2 ст.л.
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Лимон 1 шт.
  • Зелень
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Курку промити, розрубати на невеликі шматки і обсмажити у неглибокій каструлі із розігрітим маслом. Покласти дрібно нарізану цибулю, томат-пюре, додати оцет, вино, бульйон, сіль, перець. Потім каструлю закрити кришкою і тушкувати півтори години на слабкому вогні. Перед закінченням покласти нарізані часточками помідори. При подачі чахохбілі до столу на кожен шматок курки покласти шматочок лимона і посипати зеленню.

recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

морепродукты салат рецепт

Как приготовить летний салат - оригинальные салаты из морепродуктов.

Слоеный пирог со шпинатомРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter