Чахохбілі з курки із додаванням вина
669
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Бульйон (м´ясний) 0.5 скл.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Помідор 5 шт.
- Оцет (столовий) 1 ст.л.
- Вино міцне (мадера, портвейн) 2 ст.л.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Лимон 1 шт.
- Зелень
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Курку промити, розрубати на невеликі шматки і обсмажити у неглибокій каструлі із розігрітим маслом. Покласти дрібно нарізану цибулю, томат-пюре, додати оцет, вино, бульйон, сіль, перець. Потім каструлю закрити кришкою і тушкувати півтори години на слабкому вогні. Перед закінченням покласти нарізані часточками помідори. При подачі чахохбілі до столу на кожен шматок курки покласти шматочок лимона і посипати зеленню.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат - оригинальные салаты из морепродуктов.
Слоеный пирог со шпинатомРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі