Чахохбілі із курки
- Курка
- Цибуля 4 шт.
- Помідор 4 шт.
- Часник 4 зуб.
- Кінза 1 пуч.
- Базилік 1 пуч.
- Хмелі-сунелі 1 ст.л.
- Перець червоний 0.5 шт.
- М´ята
- Шафран
- Масло вершкове
Курку розрізати на маленькі шматочки і обсмажити на сухій сильно розігрітій сковороді протягом 15 хв. Постійно перевертаючи.
На помідорах зробити хрестоподібний надріз, залити окропом, зняти шкірку. Нарізати кубиками і додати до курки, тушкувати 10 хв.
Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити на окремій сковороді на вершковому маслі до золотистого кольору, потім додати до помідорів і курки. Накрити сковороду кришкою і тушкувати 30 хв.
Додати дрібно нарізаний часник, кінзу, базилік, м'яту, шафран, гострий перець, в останню чергу посолити, додати хмелі-сунелі і тушкувати 5 хв.
Подавати з рисом, відвареною картоплею або як самостійну страву.
www.recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Майонез на молоке миксеромПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter