Чахохбілі із курки
662
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Масло вершкове
- Томатна паста
- Помідор
- Оцет (столовий 9%) 1 ч.л.
- Портвейн
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Бульйон (курячий)
- Кінза
Порубану курку обсмажити у вершковому маслі у глибокій сковороді.
Додати томатну пасту (або помідори), чайну ложку оцту, половинку склянки червоного портвейну, цибулю, сіль, перець, приправи.
Хвилин 10 все протушкувати, додати склянку курячого бульйону, перемішати, закрити кришкою і на маленькому вогні тушкувати приблизно півтори години.
Посипати свіжою кінзою при подачі на стіл.
ТутКулинарные рецепты
Рецепт мясо с черносливом в духовкеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ТутКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі