Чахохбілі із курки

ДРУГІ СТРАВИ
662 Чахохбілі із курки
Фото - Чахохбілі із курки
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Масло вершкове
  • Томатна паста
  • Помідор
  • Оцет (столовий 9%) 1 ч.л.
  • Портвейн
  • Цибуля ріпчаста
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Бульйон (курячий)
  • Кінза

Порубану курку обсмажити у вершковому маслі у глибокій сковороді.

Додати томатну пасту (або помідори), чайну ложку оцту, половинку склянки червоного портвейну, цибулю, сіль, перець, приправи.

Хвилин 10 все протушкувати, додати склянку курячого бульйону, перемішати, закрити кришкою і на маленькому вогні тушкувати приблизно півтори години.

Посипати свіжою кінзою при подачі на стіл.

ТутКулинарные рецепты

Рецепт мясо с черносливом в духовкеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

ТутКулинарные рецепты

психолог лариса ренар

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter