Чахохбілі
- Курка 1200 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Помідор 6 шт.
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Кінзa 1 пуч.
- Базилік 1 пуч.
- Хмелі-сунелі 1 ст.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Сіль
Курку вимити, обсушити. Нарізати на невеликі шматочки, приблизно однакового розміру. Сковороду добре розігріти, викласти курку і обсмажувати без олії на середньому вогні 15 хвилин. Постійно перевертати курку, щоб не підгоріла і обсмажити з усіх боків рівномірно.
Помідори вимити, обшпарити окропом, обдати холодною водою, очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками.
Додати помідори до курки і смажити 10 хвилин, без кришки.
Очистити цибулю і нарізати тонкими півкільцями. В окремій сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Додати обсмажену цибулю до курки, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин. Періодично помішувати.
Гострий перець і зелень дрібно нарізати. Додати до курки, коли вона буде готова. Також додати пропущений через прес часник, хмелі-сунелі і сіль. Перемішати і тушкувати ще 7 хвилин.
Салат Мясные шарикиВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
www.recepti.biz.uaрецепти торти з фото
Самые вкусные мясные салаты рецепты с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат с Курицей, орешками и сухариками. Салат из Курицы и манго.
Рецепты салатов мимоза. Салат мимоза со свеклой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter