Чахохбілі
- Курка 1.3 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Помідор (у власному соку) 1 бан.
- Вино біле сухе 4 ст.л.
- Горіхи грецькі мелені 2 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Кінза 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- М’ята суха 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець червоний мелений
М'ясо курки помити, розрізати на шматочки, скласти у казан і закрити кришкою. Поставити на вогонь. Сік, що виділився від птиці злити у мисочку і обсмажити м'ясо на олії. Потім додати нарізану цибулю, влити вино і трохи протушкувати.
Додати помідори у власному соку і томатну пасту, бульйон від курки і тушкувати на повільному вогні хвилин 20-25 під закритою кришкою. Якщо рідини замало, то зовсім трохи додати окропу.
Нарізати зелень і подрібнити горіхи з часником.
У кінці готування додати їх у м'ясо. Також трохи сухої м'яти або свіжої.
Перемішати, зняти з вогню і залишити хвилин на п'ять.
Диета: рецепты для похудения - рецепт пончиков творожных. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Печеня по домашньому фотопеченя по домашньому
Салат з омлетом морквоюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт и история Киевского торта. Рецепт торта Киевский.
Салат с жареными грибами и кукурузой и сыромИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мимоза салат рецептУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter