Чахохбілі
- Курка 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Масло вершкове 70 г
- Борошно кукурудзяне
- Перець чилі
- Сіль
Курку нарізати і зняти шкіру. Поставити на вогонь середній і протушкувати у власному соку.
Коли соку майже не залишиться, додати масло і нашатковану цибулю. Все це підсмажити до мізерної золотистості і хвилини дві, помішуючи, потримати на повільному вогні з додаванням томату.
Нарізати зелену цибулю і болгарський перець.
Залити воду так, щоб вона ледве прикривала м'ясо і засипати нарізані цибулю і перець.
Щоб трохи підгустити чахохбілі додати трохи кукурудзяного борошна.
Коли усе готове, додати зелень і часник.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борща украинского.
Очень вкусные пончики - рецепты пончиков на кефире. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Хлеб по домашнемухлеб по домашнему
Салат каперсы. Дамский салат рецепт каперсы.
Как сделать каллы из мастики видеокаллы из мастики
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт рахат лукума с фото.
Рецепт салата капрезе фото. Рецепт салата цезарь с фото.
Пирог Из Тыквы: как испечь пирог с тыквой. Мультиварка Philips.
Сайты с кулинарными рецептами. Кулинарные сайты с фото и поэтапным приготовлением.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter