Чахохбілі
- Стегенце куряче 3 шт.
- Часник 6 шт.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Кріп
- Петрушка
- Кінза
- Базилік
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець чорний 5 шт.
- Перець червоний (спеції для курки)
- Олія рослинна
Стегенця вимити і трохи підсушити, виклавши на дошку.
Розрізати на частини.
Посолити, поперчити.
Трохи обсмажити з одного та іншого боку.
Очистити головку часнику.
Часник порізати на шматочки.
Цибулю порізати півкільцями.
На дно каструлі покласти лавровий лист і перець чорний горошком.
Викласти обсмажені шматки курки, пересипаючи цибулею і часником.
Підлити трохи води.
Вода повинна неповністю покривати курку.
Каструлю поставити на вогонь і дати воді закипіти.
Взяти будь-яку томатну пасту.
Додати у каструлю 3 ст. ложки.
Закрити кришкою і залишити тушкуватися на несильному вогні хвилин на 30-45.
Коли курочка протушкується таким чином, вона набуде дуже гарний колір.
Зелень подрібнити і додати хвилин за 10 до закінчення тушкування.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата белочка. Рецепты Приготовления.
Читать пошаговый фото рецепт тортаНабор продуктов с рецептами на неделю. Доставка на дом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter