Чахохбілі
- Куряче філе 500 г
- Помідор 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець чилі гострий 0.5 шт.
- Приправа (хмелі-сунелі) 0.5 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Вино червоне сухе 0.5 скл.
- Петрушка свіжа
- Базилік свіжий
Куряче філе нарізати кубиками 1,5-2 см, обсмажити на сухій сковороді на середньому вогні до рум'яної скоринки, посолити, поперчити.
Помідори надрізати хрест-навхрест, обдати окропом, зняти шкірку, нарізати кубиками. Цибулю дрібно нарізати, окремо обсмажити на олії до золотистого кольору.
В обсмажену курку додати помідори і обсмажену цибулю, перемішати, тушкувати 30 хвилин на маленькому вогні під кришкою.
Перець чилі (1/2) дрібно нарізати. Часник дрібно нарізати. Нарізати петрушку і базилік.
У курку з помідорами та цибулею додати перець чилі, часник, хмелі-сунелі, вино, зелень. Перемішати. Посолити. Тушкувати 5-7 хвилин під кришкою на маленькому вогні.
Подавати з картопляним пюре.
Ржаной хлеб в хлебопечке - ржаной хлеб фото.
Кулинарный сайт высоцкой. Кулинарный сайты.
Варенье из арбуза: черничное варенье.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter