Чахохбілі

ДРУГІ СТРАВИ
703 Чахохбілі
Фото - Чахохбілі
інгредієнти:
  • Куряче філе 500 г
  • Помідор 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець чилі гострий 0.5 шт.
  • Приправа (хмелі-сунелі) 0.5 ч.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Вино червоне сухе 0.5 скл.
  • Петрушка свіжа
  • Базилік свіжий

Куряче філе нарізати кубиками 1,5-2 см, обсмажити на сухій сковороді на середньому вогні до рум'яної скоринки, посолити, поперчити.

Помідори надрізати хрест-навхрест, обдати окропом, зняти шкірку, нарізати кубиками. Цибулю дрібно нарізати, окремо обсмажити на олії до золотистого кольору.

В обсмажену курку додати помідори і обсмажену цибулю, перемішати, тушкувати 30 хвилин на маленькому вогні під кришкою.

Перець чилі (1/2) дрібно нарізати. Часник дрібно нарізати. Нарізати петрушку і базилік.

У курку з помідорами та цибулею додати перець чилі, часник, хмелі-сунелі, вино, зелень. Перемішати. Посолити. Тушкувати 5-7 хвилин під кришкою на маленькому вогні.

Подавати з картопляним пюре.

Ржаной хлеб в хлебопечке - ржаной хлеб фото.

Кулинарный сайт высоцкой. Кулинарный сайты.

Варенье из арбуза: черничное варенье.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter