Чахохбілі
- Гомілка куряча (курка) 1 кг
- Перець болгарський 200 г
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Хмелі-сунелі 2 ч.л.
- Кінза 1 пуч.
- Сіль
- Перець червоний пекучий
Курку порубати на шматочки по 50-60 грам.
Шматки курки скласти у товстостінну сковороду, налити трохи води і тушкувати хвилин 20, перевертаючи час від часу.
Цибулю і часник очистити, помідори залити окропом на 1-2 хвилини, очистити від шкірки.
Цибулю нарізати довільно, часник не рубати, а нарізати кільцями.
Помідори без шкірки порубати дрібно.
Тушкувати до стану пюре. Можна протерти через сито.
Курку перекласти в іншу сковорідку (з високими бортами), сік від неї не виливати.
До курки додати цибулю і часник.
Хмелі-сунелі, сіль, перець.
Обсмажити до золотавої скоринки.
Томатну пасту розвести 2 склянками окропу.
Залити до курки сік, в якому вона тушкувалася, помідори і розведену томатну пасту.
Акуратно вимішати і залишити на мінімальному вогні під кришкою на годину-півтори, через півгодини спробувати на сіль і гостроту.
Відварити рис, подавати посипавши свіжою кінзою.
Рецепты диетическиеРецепты всевозможных диет
Колбаса домашняя без кишокРецепты колбас. О домашних колбасах
Рецепты Для Мультиварки - легкие блюда. Готовим со вкусом.
Рецепты пиццы маргарита. Пицца хат рецепт маргарита.
Салаты рецепты: салаты вкусные рецепты.
Шашлык из куриных сердецВкусные быстрые и простые Рецепты шашлыков
Приготовление блюд из яиц. Способ приготовления блюда из яиц одно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter