Буженина по-домашньому

ДРУГІ СТРАВИ
611 Буженина по-домашньому
Фото - Буженина по-домашньому
інгредієнти:
  • Свинина (шийка, окіст) 1.5 кг
  • Часник 30 зуб.
  • Вода 1.5 скл.

Свинину промити, зрізати зайве сало, нарізати шматочками і покласти в глибоку сковороду. М'ясо натерти сіллю і перцем. Очистити часник, нарізати кожен зубчик на 2-3 частини. У м'ясі ножем з гострим кінцем зробити поглиблення і нашпигувати часником.

Сало поставити на вогонь; коли воно підрум'яниться, влити воду, покласти м'ясо і запікати в духовці при середній температурі 1,5-2 години, до появи рум'яної скоринки.

Періодично поливати м'ясо соком, що утворився.

Перед подачею на стіл, м'ясо розрізати на порційні шматки, прикрасити зеленню.

 

 

 

Рецепт арахисового масла recepti.biz.ua

Рецепт салат с креветками и авокадо здесь

www.recepti.biz.ua рецепты салатов и Холодных закусок

recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепты салаты апельсинКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter