Буженина по-домашньому
- Свинина (шийка, окіст) 1.5 кг
- Часник 30 зуб.
- Вода 1.5 скл.
Свинину промити, зрізати зайве сало, нарізати шматочками і покласти в глибоку сковороду. М'ясо натерти сіллю і перцем. Очистити часник, нарізати кожен зубчик на 2-3 частини. У м'ясі ножем з гострим кінцем зробити поглиблення і нашпигувати часником.
Сало поставити на вогонь; коли воно підрум'яниться, влити воду, покласти м'ясо і запікати в духовці при середній температурі 1,5-2 години, до появи рум'яної скоринки.
Періодично поливати м'ясо соком, що утворився.
Перед подачею на стіл, м'ясо розрізати на порційні шматки, прикрасити зеленню.
Рецепт арахисового масла recepti.biz.ua
Рецепт салат с креветками и авокадо здесь
www.recepti.biz.ua рецепты салатов и Холодных закусок
recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты салаты апельсинКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter