Буженіна із гарніром
- Свинина 1 кг
- Часник
- Аджика 100 г
- Авокадо
- Манго
- Корнішон
- Помідор
- Лимон
- Сіль
- Суміш перців
М'ясо помити, обсушити серветкою. Часник вичавити і додати до аджики. Цією сумішшю ретельно натерти м'ясо. Залишити на пару годин маринуватися.
Укласти м'ясо на фольгу і поставити у піч на годину при температурі 210-220 градусів. Періодично поливати соком, що виділиться. При готовності нарізати тонкими шматочками.
Авокадо та манго бланшувати і викласти на тарілку, окропивши лимончиком і прикрасивши трояндочкою. Додати часточки помідора і маринований огірочок. Трохи посолити і поперчити.
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд. Праздничные новогодние рецепты блюд.
Кулинарные сайтыКулинарно-домашний сайт
http://recepti.biz.ua торт без выпечки с фото
Рецепты с фото - рецепты праздничных закусок с фото. Закупка рецепты.
Мини печенье барни калорийностьПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепти торт медовик. Рецепт торт медовик форум.
Privileg кофеварка эспрессо. Схема эспрессо-машины.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter