Буженина

ДРУГІ СТРАВИ
924 Буженина
Фото - Буженина
інгредієнти:
  • Свинина (вирізка) 1.5 кг
  • Розсіл 1 л
  • Перець білий (мелений) 1 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Паприка 1 ч.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Олія рослинна

Буженина інгредієнти Замочити м'ясо в розсолі на 2 години потім вийняти, обтерти. 1 ч. л. паприки, 1 ч. л. білого перцю меленого, 1 ч. л. перцю чорного меленого, 1 ч. л. солі змішати і добре втерти в м'ясо, дати постояти 2 години. Потім пару зубчиків часнику порізати на пластинки і нашпигувати м'ясо. Далі облити олією, обмотати фольгою і запікати при 200°С 1,5 години, і при 170°С 30 хвилин при відкритій фользі. При запіканні обливати соком, що виділився, якщо його немає, то додати до форми води і нею поливати разом із жиром.

 

 

 

 

ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов

recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Доставка Имперских Блюд - рецепт маргариты пиццы. Кулинарные рецепты от Tramontina.

www.recepti.biz.uaПраздничное агентство. Праздничная компания

Морепродукты салат рецепт. Рецепты салатов с морепродуктами.

http://recepti.biz.uaПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Особенности Украинской кухни в ресторане шинок в Тюмени здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter