Буженина
- Свинина (вирізка) 1.5 кг
- Розсіл 1 л
- Перець білий (мелений) 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Паприка 1 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна
Замочити м'ясо в розсолі на 2 години потім вийняти, обтерти. 1 ч. л. паприки, 1 ч. л. білого перцю меленого, 1 ч. л. перцю чорного меленого, 1 ч. л. солі змішати і добре втерти в м'ясо, дати постояти 2 години. Потім пару зубчиків часнику порізати на пластинки і нашпигувати м'ясо. Далі облити олією, обмотати фольгою і запікати при 200°С 1,5 години, і при 170°С 30 хвилин при відкритій фользі. При запіканні обливати соком, що виділився, якщо його немає, то додати до форми води і нею поливати разом із жиром.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Доставка Имперских Блюд - рецепт маргариты пиццы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaПраздничное агентство. Праздничная компания
Морепродукты салат рецепт. Рецепты салатов с морепродуктами.
http://recepti.biz.uaПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Особенности Украинской кухни в ресторане шинок в Тюмени здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter