Буженіна
- Свинина 1 кг
- Часник 5 зуб.
- Майонез (гірчиця) 2 ст.л.
- Картопля 10 шт.
- Печериці (свіжі) 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець
М'ясо промити, натерти спеціями. Зробити невеликі надрізи в м'ясі, нашпигувати часником. Натерти м'ясо майонезом або гірчицею. Загорнути м'ясо у фольгу і відправити в розігріту духовку на 1 годину. Потім розвернути фольгу і залишити ще хвилин на 15, щоб підрум'янилося.
Гарнір. Печериці нарізати і обсмажити з цибулею. Картоплю відварити, додати масло, змішати з обсмаженими грибами.
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салати з серцем. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты салатов на любой вкус: салати на кожний день.
Мультиварка Philips: рецепт лаваш на гриле. Рецепты с малиной.
Приготовление рецепты микроволновка здесь
Как приготовить летний салат - рецепты салат с морепродуктами.
Осетинские пироги на заказ - салат з креветками з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Здеськаллы из мастики
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовик. Рецепты на праздничный стол.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter