Бузаров
- Бульйон (рибний) 500 мл
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Селера 100 г
- Вино біле сухе 50 мл
- Креветки (великі, королівські або тигрові) 500 г
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Петрушка
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сухарі панірувальні 50 г
У сотейнику або каструлі з товстим дном розігріти оливкову олію, додати рубаний часник і нарізану цибулю. Обсмажити.
Додати нашатковану моркву і селеру. Овочі наріазати довільно.
Обсмажити, постійно помішуючи, 5 хвилин.
Додати рибний бульйон, вино, сіль і лавровий лист. Перемішати, накрити кришкою і зменшити вогонь до невеликого. Тушкувати 15-20 хвилин.
Вийняти лавровий лист. Збити блендером овочі в однорідне пюре.
На сковороді на оливковій олії обсмажити морепродукти і залити їх овочевим соусом, або - укинути морепродукти у соус і тушкувати у ньому до готовності морепродуктів.
Полити страву лимонним соком, додати жменю панірувальних сухарів, перемішати, розкласти по тарілках, посипати зеленню петрушки і свіжомеленим перцем, не перемішувати.
Рецепты блюда на рождествоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter