Бузаров

ДРУГІ СТРАВИ
746 Бузаров
Фото - Бузаров
інгредієнти:
  • Бульйон (рибний) 500 мл
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Селера 100 г
  • Вино біле сухе 50 мл
  • Креветки (великі, королівські або тигрові) 500 г
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Сік лимонний 1 ст.л.
  • Петрушка
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Сухарі панірувальні 50 г

Бузаров інгредієнти

Бузаров У сотейнику або каструлі з товстим дном розігріти оливкову олію, додати рубаний часник і нарізану цибулю. Обсмажити.

фото Бузаров Додати нашатковану моркву і селеру. Овочі наріазати довільно.

Бузаров Бульйон Обсмажити, постійно помішуючи, 5 хвилин.

Додати рибний бульйон, вино, сіль і лавровий лист. Перемішати, накрити кришкою і зменшити вогонь до невеликого. Тушкувати 15-20 хвилин.

 

Бузаров Морква Вийняти лавровий лист. Збити блендером овочі в однорідне пюре.

Бузаров Цибуля ріпчаста На сковороді на оливковій олії обсмажити морепродукти і залити їх овочевим соусом, або - укинути морепродукти у соус і тушкувати у ньому до готовності морепродуктів.

Бузаров Селера

Бузаров Вінобелое сухе Полити страву лимонним соком, додати жменю панірувальних сухарів, перемішати, розкласти по тарілках, посипати зеленню петрушки і свіжомеленим перцем, не перемішувати.

 

Бузаров Креветки

Рецепты блюда на рождествоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter